Fepeval demana que el tren de rodalies done servei als polígons de Almussafes y Ribarroja

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval) ha reclamat millores de mobilitat i seguretat de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Així li l’han traslladat representants de Fepeval i de la Confederació Empresarial d’Àrees Empresarials al subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera, amb qui han mantingut una reunió amb l’objectiu de reclamar millores en matèria de mobilitat i seguretat empresarial.

Des de Fepeval han sol·licitat la construcció d’un baixador que done servei de rodalies als polígons Parc Empresarial de Proveïdors Juan Carlos I d’Almussafes i a l’Àrea Industrial *Reva de Riba-roja de Túria, una reivindicació històrica del *empresariat. En el cas d’Almussafes, s’ha recordat que es tracta d’una de les concentracions empresarials més importants de la Comunitat i, malgrat discórrer la línia C-2 de Rodalies de Renfe a escassos metres, han lamentat que no disposa de baixador propi.Pel que fa a l’àrea industrial *Reva, a Riba-roja de Túria, han instat al Govern a escometre les mesures necessàries per a facilitar l’ús de la Línia C-3 de Renfe als treballadors d’aquest polígon empresarial. A més, també s’ha reclamat la connexió d’Elx Parc Empresarial amb l’A-7 per a donar servei a les 650 empreses i prop d’11.000 treballadors d’aquest nucli empresarial.

En matèria de seguretat, els representants de les àrees empresarials valencianes han reclamat la millora de la seguretat d’aquests enclavaments i han oferit a Delegació del Govern tota la col·laboració per a facilitar el compliment d’aquest objectiu.

D’igual manera, s’ha traslladat a la Subdelegació de Govern a València la necessitat d’extrapolar a la resta d’Espanya la Llei d’Àrees Industrials, reivindicació històrica del *empresariado valencià, que recorden que està “a punt de ser una realitat a la Comunitat i que serà la primera d’aquestes característiques que s’aprove a Espanya”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad