FEPEVAL participa en la II jornada de Gestió Pública sobre àrees industrials organitzada per IESE a Barcelona

FEPEVAL participa en la II jornada de Gestió Pública sobre àrees industrials organitzada per IESE a Barcelona

Compartir

FEPEVAL ha participat en la II Jornada de Gestió Pública “El futur dels polígons industrials” en IESE Barcelona PPP for Cities, coorganitzada amb la Diputació de Barcelona, mitjançant una ponència sobre el projecte de Llei de Gestió, Modernització i Promoció d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana. Aquest text normatiu, que està previst siga aprovat a principis de primavera, serà la primer Llei de Gestió d’Àrees Industrials en l’Estat Espanyol.

La Jornada de Gestió Pública té com a objectiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l’Administració local tinga al seu abast el coneixement existent sobre excel·lència en la gestió pública i al mateix temps servisca de punt de trobada de professionals del sector que els permeta compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes, amb la finalitat de generar oportunitats d’implantar millores en la gestió dels polígons industrials. En esta jornada s’han presentat casos d’èxit i s’ha debatut sobre els requeriments i necessitats dels parcs empresarials.

Pel que fa a la futura Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL ha destacat en aquesta jornada tant la necessitat d’aquesta norma per a una adequada gestió dels parcs empresarials, com la seua idoneïtat en establir una interessant bateria de mesures tals com la creació de la figura jurídica de l’ENTITAT DE GESTIÓ I MODERNITZACIÓ (*EGM), fomentar la implicació municipal i la col·laboració públic-privada en la gestió de l’àrea industrial, introduir la figura de la Gerència de l’àrea, establir una marca de qualitat mitjançant la classificació d’àrees industrials, promoure ajudes i incentius econòmics i administratius dirigits a les empreses i municipis, regular el Mapa d’Àrees Industrials en la C.V, establir la marca de qualitat “Municipi Industrial Estratègic” i crear la figura de “Enclavament tecnològic”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad