FEPEVAL i ASIVISA es reuneixen amb l’Ajuntament de Xirivella

FEPEVAL i ASIVISA es reuneixen amb l’Ajuntament de Xirivella

Compartir

FEPEVAL i ASIVISA, entitat gestora de l’àrea industrial Verge de la Salut de Xirivella, s’han reunit en l’Ajuntament de Xirivella amb el seu alcalde Ricard Barberà, el tinent alcalde Michel Montaner i el regidor de promoció econòmica Paco Navarrete.

En esta reunió el president de ASIVISA Alberto Forteza ha transmès al Consistori les principals inquietuds i propostes de les empreses per a la millora de l’àrea industrial, especialment davant els reptes que va a suposar la propera entrada en vigor de la Llei de Gestió d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

També s’han abordat les inversions en el marc de les ajudes del IVACE en 2018 i 2019 per a millores de l’àrea empresarial a escometre pel Ajuntament de Xirivella, el desplegament de banda ampla en la totalitat del polígon industrial Verge de la Salut i la inclusió del municipi en el Mapa del Sòl Industrial de la Comunitat Valenciana, descrivint les característiques, infraestructures i serveis dels parcs empresarials de Xirivella.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad