Fepeval i AVI col·laboraran per a afavorir la gestió innovadora de les àrees empresarials

Fepeval i AVI col·laboraran per a afavorir la gestió innovadora de les àrees empresarials

Compartir

El president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, Santiago Salvador, va mantindre recentment una reunió amb Andrés García Reche, director general de l’Agència Valenciana de la Innovació, en la qual els van acompanyar membres d’ambdues entitats.

Aquesta trobada va ser el primer contacte per a una futura col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu d’incrementar el concepte de polígon innovador a la Comunitat Valenciana i afavorir la gestió innovadora de les àrees empresarials, base sobre la qual s’assenten les empreses.

Des de Fepeval es considera imprescindible desenvolupar polítiques que afavorisquen la innovació de les empreses des de les pròpies àrees industrials. Per als representants empresarials, “la competitivitat de les empreses valencianes està profundament vinculada a les possibilitats d’innovació i per a açò és imprescindible una intensa col·laboració públic privada i un context legal que afavoreix aquesta cooperació”, va apuntar el seu president, Santiago Salvador.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad