Àrees empresarials: el repte de regular el bressol de la competitivitat

Àrees empresarials: el repte de regular el bressol de la competitivitat

Compartir

El Hotel València Congress de Paterna va acollir un desdejuni informatiu organitzat per València Plaza junt l’Ajuntament de Paterna per a reflexionar sobre la futura Llei d’Àrees Empresarials de la Comunitat, una iniciativa del Consell que té com a objectiu acabar amb la incertesa en la regulació d’aquests espais, que són el claus per a la competitivitat de l’autonomia. Els assistents també van reflexionar sobre les ajudes a les entitats que gestionen aquests espais, per a les quals se sol·licita una equiparació a les quals reben les associacions empresarials de caràcter comarcal.

 

Pots llegir la noticia completa a:

http://valenciaplaza.com/areas-empresariales-el-reto-de-regular-la-cuna-de-la-competitividad

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad