Àrees empresarials: el repte de regular el bressol de la competitivitat

Àrees empresarials: el repte de regular el bressol de la competitivitat

Compartir

Fuente: valenciaplaza.com

El Hotel València Congress de Paterna va acollir un desdejuni informatiu organitzat per València Plaza junt l’Ajuntament de Paterna per a reflexionar sobre la futura Llei d’Àrees Empresarials de la Comunitat, una iniciativa del Consell que té com a objectiu acabar amb la incertesa en la regulació d’aquests espais, que són el claus per a la competitivitat de l’autonomia. Els assistents també van reflexionar sobre les ajudes a les entitats que gestionen aquests espais, per a les quals se sol·licita una equiparació a les quals reben les associacions empresarials de caràcter comarcal.

 

Pots llegir la noticia completa a:

http://valenciaplaza.com/areas-empresariales-el-reto-de-regular-la-cuna-de-la-competitividad