Fepeval recolza el potencial empresarial valencià en el Saló de la Logística de Barcelona

Fepeval recolza el potencial empresarial valencià en el Saló de la Logística de Barcelona

Compartir

El president de Fepeval, Santiago Salvador, i el gerent de l’entitat, Diego Romá, han estat presents aquest matí en el Saló de la Logística de Barcelona, representant a les més de 700 àrees empresarials de Castelló, València i Alacant. Gerents i presidents d’entitats membres de Fepeval com Joaquín Ballester (Associació d’Empresaris de Font del Gerro), Cristina Plumed (Associació d’Empresaris de Camp del Morvedre), Rafael Ibáñez (Riba3) i Helena Beunza (EIGE, Parc Logístic de València), han acudit a aquest esdeveniment en el qual la Comunitat Valenciana tenia un especial protagonisme com a “regió convidada”. D’aquesta manera han tingut també l’oportunitat de departir amb el president de la Generalitat Ximo Puig, el conseller d’Economia, Rafael Climent, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Blanca Marín, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la Directora General del IVACE, Júlia Company, i el secretari autonómic de Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira.

Des de Fepeval s’ha destacat l’impuls i recolzament que la Comunitat Valenciana oferirà a les àrees empresarials valencianes després de la recent aprovació de la Llei d’Àrees Industrials, pionera en l’àmbit nacional. A més, s’ha reivindicat la creació d’infraestructures clau per a la competitivitat empresarial, com el corredor mediterrani, la consolidació d’un mapa industrial o la continuïtat i ampliació d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials, àrees empresarials i enclavaments tecnològics i parcs científics.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad