La Llei valenciana d’Àrees Industrials ja és referent a nivell estatal

La Llei valenciana d’Àrees Industrials ja és referent a nivell estatal

Compartir

Onze Federacions d’Àrees Empresarials de Comunitats Autònomes es van donar cita en el passat Congrés Nacional celebrat a Gijón. Molt destacada per la seua gran activitat ha sigut la presència valenciana en aquest esdeveniment, que va estar perfectament organitzat per la Federació Àrees d’Astúries. Al fet que el president de CEDAES siga Santiago Salvador, president de FEPEVAL, s’uneix les excel·lents ponències desenvolupades pels il·licitans Alejandro Soler, president de SEPES, Raquel Rosique, gerent d’Elx Parc Empresarial o Joaquín Ballester, gerent de l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro a Paterna. Pel vessant polític van estar molt actius el diputat per Alacant i portaveu d’Indústria del PSOE en el congrés dels diputats Herick Campos i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Blanca Marín, que va exposar la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Per a Diego Romá, Gerent de FEPEVAL, “la llei valenciana d’àrees industrials ha sigut durant el congrés constantment esmentada i és un molt destacat referent a nivell estatal”. Est era un dels objectius de la delegació valenciana, atès que la Comunitat Valenciana és observada des de la resta de Comunitats Autònomes com l’exemple a seguir, després de l’aprovació d’aquesta legislació autonòmica pionera a Espanya. És per açò, que el president de CEDAES i FEPEVAL, Santiago Salvador, va exposar la seua determinació de “seguir treballant de la mà de tots els grups parlamentaris de les Corts Generals per a aconseguir que, en el menor temps possible, totes les àrees empresarials compten amb una Legislació, a nivell de tot l’Estat, que afavorisca el desenvolupament d’actuacions que millores la seua competitivitat”. Salvador va insistir una vegada més que “les àrees industrials són responsables de més de la meitat del PIB nacional, i de les inversions que allí es desenvolupen i l’impuls que se’ls done, depèn bona part del nostre futur”. El president de FEPEVAl, va agrair a la Federació ÀREES d’Astúries la gran organització d’un esdeveniment que permet consolidar el pes creixent de CEDAES en el conjunt de l’estat espanyol.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad