FEPEVAL dóna suport a la iniciativa de promoure el sòl industrial en el polígon del Pla a Bunyol

FEPEVAL dóna suport a la iniciativa de promoure el sòl industrial en el polígon del Pla a Bunyol

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha manifestat el seu suport a la iniciativa d’empreses de Bunyol i sindicats per la promoció de sòl industrial urbanitzat que atenga la demanda urgent de les empreses per a l’ampliació de les seues activitats i el creixement de l’ocupació industrial.

Segons van explicar representants del col·lectiu empresarial d’aquest municipi en reunió mantinguda recentment, el municipi de Bunyol, s’enfronta a un risc de deslocalització d’empreses per l’absència de sòl industrial urbanitzat. Aquest fet es pretén pal·liar amb la iniciativa de promoure la urbanització de la II Fase del Polígon Industrial del Pla.

Es dóna la circumstància que a iniciativa del Consell Econòmic i Social en els pressupostos municipals per a 2019, s’ha recollit una partida econòmica perquè l’ajuntament inicie els tràmits de requalificació de sòl a industrial en més de 80.000 metres quadrats. Al mateix temps set empresaris de Bunyol, promouran una unió temporal d’empresa que sufragarà les despeses costos econòmics d’adquisició i urbanització del sòl.

Diego Romá, gerent de l’entitat, va manifestar el suport de la Federació, que posa a la disposició dels empresaris de Bunyol l’experiència que es disposa per al desenvolupament d’una nova àrea empresarial que permeta augmentar el dinamisme econòmic a Bunyol.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad