Fepeval implanta una eina per a facilitar la gestió d’àrees empresarials i completar el mapa industrial de la Comunitat

Fepeval implanta una eina per a facilitar la gestió d’àrees empresarials i completar el mapa industrial de la Comunitat

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, posa a la disposició de totes les entitats federades una nova eina per a facilitar la gestió de les àrees industrials.

Aquesta eina, que concentra tota la informació disponible de cada àrea industrial i permet potenciar i facilitar la labor dels gestors d’àrees empresarials a través de diverses aplicacions, s’implanta en la Comunitat Valenciana gràcies al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE.

L’eina permetrà tambè completar el mapa del sòl industrial de la Comunitat Valenciana de l’IVACE, de manera que les entitats de gestió i modernització de les àrees industrials, EGM, o els mateixos propietaris puguen interactuar en el mapa i introduir la informació pública de la seua entitat o empresa.

FEPEVAL està duent a terme sessions formatives d’aquesta plataforma per a ajudar als gestors d’àrees industrials federades en la implantació de la plataforma web. La versió, que ja està a l’abast de les prop de 40 entitats empresarials que conformen FEPEVAL a Alacant, Castelló i València, ofereix eines de gestió amb les quals poden optimitzar el seu treball diari, centralitzant tota la informació relativa a les empreses que estan instal·lades en les seues respectives àrees empresarials i facilitant la comunicació amb elles.

També permet, entre altres funcions, gestionar les incidències i guardar els documents relatius a les empreses. Aquesta plataforma online permet accedir a ella des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, la qual cosa facilita molt el treball diari per als gestors de les àrees industrials.

Al costat dels gestors d’àrees industrials, les empreses situades en aquests espais es beneficien també d’aquesta eina, ja que poden donar-se d’alta de manera gratuïta i accedir a un portal des del qual oferir els seus productes i serveis, així com disposar d’eines de contacte amb clients i proveïdors. A més, s’ha contractat per a tots els membres de *FEPEVAL l’accés al Fòrum de la plataforma. En aquest espai s’han habilitat diferents “Salas” per a cada Federat o àrea Industrial, on les empreses podran registrar-se gratuïtament i participar. L’objectiu d’aquest fòrum és crear espais de networking perquè les empreses puguen augmentar les relacions comercials entre elles.

A més, tots els federats disposen d’un espai en la part pública de lokinn.com on poden comunicar a tots els usuaris d’Internet les característiques i serveis que ofereixen en les seues zones industrials.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad