Asivalco aprova la seua transformació en Entitat de Gestió i Modernització amb un suport del 78%

Asivalco aprova la seua transformació en Entitat de Gestió i Modernització amb un suport del 78%

Compartir

La Comunitat de Propietaris del Polígon Industrial Font del Gerro, Asivalco, reunida el 15 de febrer en Assemblea Extraordinària, va recolzar de manera massiva la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització Asivalco – Font del Gerro. La trobada va comptar amb la presència de l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, que van ser testimonis d’un esdeveniment històric per a aquesta àrea empresarial.

Amb 299 vots a favor i només un en contra, comptant amb el suport del 71,02% dels seus propietaris representant el 78,36% dels valors cadastrals de l’àrea empresarial, es va aconseguir àmpliament el requisit de superar el doble 51% que exigeix la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, era primordial haver aconseguit prèviament a l’Assemblea celebrada ahir que més del 70% dels propietaris hagueren delegat el vot, demostrant així un ampli suport a la gestió de la Comissió Promotora que demanava l’adaptació de l’entitat a la nova figura jurídica amb l’objectiu de beneficiar-se dels avantatges i incentius que ofereix la citada Llei d’Àrees Industrials.

El president de Asivalco, Santiago Salvador, després de repassar alguns de les fites més importants de Font del Gerro, destacant la seua positiva influència en el municipi en els últims 50 anys i rememorant els canvis que ha experimentat tant en creixement com en adaptació de la seua condició jurídica, va voler “agrair el suport dels propietaris, que han demostrat una plena confiança en la gestió de la Comissió Promotora”. Al mateix temps, va destacar la “impressionant labor de l’equip d’administració de Asivalco, que ha desenvolupat durant mesos una intensa labor per a poder plasmar aquest suport de la manera que es requeria legalment”.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va reconéixer l’esforç realitzat per tots els que conformen Asivalco per a dur a terme la seua transformació en EGM al mateix temps que va subratllar que “hui un dia històric per a Paterna que demostra l’aposta de la Generalitat Valenciana i el compromís de Paterna amb la Llei d’Àrees Industrials que està permetent que millorem les infraestructures dels nostres polígons, la competitivitat de les nostres empreses i la generació d’ocupació”.

Per part seua, la Directora General de l’IVACE, Júlia Company va posar l’accent en “la importància de la col·laboració entre administració pública i entitats gestores, imprescindible per a l’aprovació d’una EGM, que és un instrument creat per la Generalitat per a millorar la qualitat de les àrees empresarials” i va comprometre el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible per a continuar donant suport a la seua modernització.

La conversió de Font del Gerro en EGM no serà oficial fins a complir amb un últim tràmit, perquè ha de ratificar-lo el Ple de l’Ajuntament de Paterna, on ja va rebre en un moment anterior del procés la seua aprovació per unanimitat de tots els grups polítics. A partir d’aqueix moment, Font del Gerro podrà beneficiar-se plenament del conjunt d’avantatges que ofereix la Llei d’Àrees Industrials, estrenyent encara més la seua relació l’Ajuntament de Paterna a través d’un nou conveni específic, i també amb Direcció General d’Indústria i IVACE, incrementant les opcions per a accedir a subvencions concretes per a aquesta mena d’entitats i permetent destinar més recursos a la posada en marxa de més serveis de valor afegit en l’àrea empresarial.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad