El polígon Tàctica de Paterna inicia el procés per a ser entitat de gestió

El polígon Tàctica de Paterna inicia el procés per a ser entitat de gestió

Compartir

La Associació d’Empreses Tàctica de Paterna, ADET, va celebrar la seua assemblea general de 2023 en la qual es va informar de la presentació a l’Ajuntament de Paterna de la sol·licitud per a la seua conversió en Entitat de Gestió i Modernització (EGM), realitzant així l’adaptació a la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, pionera en l’àmbit nacional.

 

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/horta/2023/04/26/poligono-tactica-paterna-inicia-proceso-86526161.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad