FEPEVAL es reuneix amb l’Autoritat de Transport Metropolità de València per a impulsar millores de la Mobilitat en les àrees empresarials

FEPEVAL es reuneix amb l’Autoritat de Transport Metropolità de València per a impulsar millores de la Mobilitat en les àrees empresarials

Compartir

Representants d’una desena de parcs empresarials van exposar les seues necessitats, comprometent-se la ATMV a mantindre un canal de comunicació obert i fluid

En la reunió la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va abordar un dels principals desafiaments que afecten les àrees empresarials: la mobilitat sostenible. La seu de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Font del Gerro va ser l’escenari d’una trobada organitzada per FEPEVAL, que va comptar amb la participació de Mar Martínez, directora de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), i una desena d’entitats federades.

Durant la reunió, els responsables de diverses àrees empresarials, entre ells Font del Gerro, Tàctica, L’Andana, Parc Tecnològic Paterna, Polígon Mediterrani, Paiporta, Alzira, Quart de Poblet i Manises, així com els ajuntaments de Paiporta i de Riba-roja a través de Ribactiva van tindre l’oportunitat d’exposar i compartir els reptes específics de mobilitat que enfronten els seus parcs empresarials. Els participants van assistir tant de manera presencial com en línia.

Un dels temes centrals abordats va ser la millora del transport públic a través d’autobús, destacant la necessitat de reforçar la línia de bus llançadora, una iniciativa que va arrancar fa uns anys com a projecte pilot per a connectar la ciutat de València amb diverses àrees empresarials i que ha demostrat ser molt beneficiosa però que requereix de millores addicionals. Així mateix, entre altres temes, es va discutir la possible col·laboració entre la ATMV i els municipis o àrees empresarials per a desenvolupar projectes concrets que faciliten l’accés a aquestes zones sense dependre del vehicle privat.

Els gerents i presidents de les àrees empresarials presents van poder tractar qüestions específiques, amb la promesa de mantindre oberta la comunicació amb la *ATMV per a continuar millorant aquest aspecte fonamental per al funcionament de les àrees empresarials. Mar Martínez, en representació de la ATMV, va exposar els projectes de millora previstos per l’entitat, demostrant en tot moment una actitud proactiva i receptiva a les necessitats plantejades.

El president executiu de FEPEVAL, Diego Romá, va agrair a Mar Martínez pel seu temps, interés i disponibilitat per a continuar atenent les necessitats de les àrees empresarials, subratllant el compromís de FEPEVAL com a interlocutor principal entre les àrees empresarials i les entitats federades que la conformen. Aquesta trobada reflecteix el continu esforç de FEPEVAL per atendre les necessitats reals de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, promovent solucions sostenibles i eficients que beneficien a tots els actors implicats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad