Acciona

Acciona

Compartir

ACCIONA ENERGIA és un líder mundial en energies renovables, present en els cinc continents, amb més de 30 anys d’experiència en el sector i 11GW de capacitat instal·lada. Som la primera comercialitzadora d’energia 100% renovable del mercat ibèric, declarada la utility més verda del món (Energy Intelligence) i líder global del sector elèctric en l’índex de sostenibilitat Dow Jones Sustainability Index (DJSI).

Descobreix les solucions a mesura que oferim als nostres clients per a col·laborar en la descarbonització del seu negoci i millorar la seua sostenibilitat:

Electricitat 100% renovable: Solucions adaptades a cada client, incloent contractes de subministrament elèctric, fórmules de PPA off-site, físic o virtual, per a cobrir el risc de preu i aportar certitud als costos energètics. Tot això amb Energia 100% renovable amb garanties d’origen certificades.

Autoconsum: Solucions a mesura sense inversió per part del client, a través de plantes d’energia renovable en les teues instal·lacions. Et cobrem només per l’energia que consumisques encarregant-nos de tot,  incloent enginyeria, desenvolupament, construcció i operació del projecte al llarg de tota la seua vida útil.

Hidrogen Verd: Solucions que integren sistemes de generació d’hidrogen verd produïts amb energia 100% renovable.

Mobilitat elèctrica: Solucions de mobilitat elèctrica basades en instal·lacions de punts de recàrrega de vehicle elèctric per a flotes d’empreses, amb tecnologia intel·ligent per a optimitzar les condicions de la càrrega quant a preu, sostenibilitat i adequació a la xarxa.

Per a qualsevol consulta o petició d’informació contacta’ns a:

Marek Lewandowski     |  [email protected]  |   (+34) 606 847 104

Amb la garantia i la solvència d’ACCIONA, una companyia compromesa

En qualitat

L’excel·lència en la qualitat dels nostres productes i serveis és una constant en ACCIONA. La confiança dels nostres clients, entre els quals figuren companyies líders en diferents sectors, és el nostre millor aval.

En innovació

Som pioners a aplicar tecnologia blockchain per a garantir la traçabilitat de l’energia subministrada com 100% renovable. Operem les nostres instal·lacions a través del major centre de control d’energies renovables del món.

En responsabilitat social

Ens comprometem amb la comunitat, creant valor afegit en els entorns on implantem els nostres projectes, amb programes orientats a millorar les condicions de vida i el benestar de les persones.