Les Àrees industrials de l’Horta Sud coneixen l’Acord Comarcal d’Ocupació

Les Àrees industrials de l’Horta Sud coneixen l’Acord Comarcal d’Ocupació

Compartir

Durant la trobada celebrada en la seu de la Mancomunitat de L’Horta Sud i coordinat pel Fòrum Empresarial de L’Horta Sud, tècnics de l’Acord Comarcal per l’Ocupació de L’Horta Sud van presentar les accions en marxa, alhora que els gestors d’àrees industrials van aportar el seu punt de vista i propostes, donant importància al desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials aprovada a la fi de la passada legislatura.

Van assistir a aquesta reunió el coordinador del Fòrum Empresarial de L’Horta Sud Paco Pons, acompanyat per Laura Catalá, Secretària de ASET (Torrent); Pepe González, president de ASIMANISES; Federico Sala, gerent de la Comunitat de Propietaris del P.I. de Picassent; José Durán, president de AESI (Silla), Germán García president de ACESE (Sedaví) i Diego Romá com a gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad