FEPEVAL transmet a la consellera d’Indústria, Nuria Montes, les necessitats dels parcs empresarials

FEPEVAL transmet a la consellera d’Indústria, Nuria Montes, les necessitats dels parcs empresarials

Representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL , van mantindre recentment una trobada amb la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Consum, Nuria Montes i el Secretari Autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco.

Per part de FEPEVAL va assistir el seu president executiu Diego Romà i els vicepresidents per Alacant i Castelló, Vicente Seguí i Marcial Diago respectivament, acompanyats també per la presidenta de l’Associació Empresarial L’Andana i membre de la Junta Directiva, Carmen Pi.

Des de FEPEVAL es va aprofitar aquesta primera trobada per a transmetre el paper transcendental que té la Generalitat Valenciana, a través Ivace i de la Direcció General d’Indústria, per a l’impuls de les àrees industrials. FEPEVAL es posa a la disposició de la Conselleria per a continuar col·laborant en la modernització i promoció dels parcs empresarials, en particular mitjançant la implantació i desenvolupament de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, difonent els seus beneficis i fomentant la creació d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM)

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.castelloninformacion.com/fepeval-transmite-a-la-consellera-de-industria-nuria-montes-las-necesidades-de-los-parques-empresariales/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad