Presentació

Presentació

La idea de crear una federació de polígons es va gestar en 1997. El 17 de novembre de 1997 es reunien en Quart de Poblet els presidents del Club de Gerents de Torrent , de la Comunitat de Propietaris de Fuente del jarro i del Complex 9 d’Octubre, amb la intenció de crear un òrgan comú que defenguera els interessos de tots els industrials de la comarca i lluitara per aconseguir millors servicis per a tots. Posteriorment, van comentar amb altres responsables d’agrupacions les seues intencions i ràpidament van obtindre l’adhesió d’altres empresaris al projecte.

El 30 de març de 1999 va ser constituïda oficialment FEPEVAL amb una membresía inicial de 9 agrupacions i associacions empresarials que comprenien 2.414 indústries. Des dels seus inicis les portes de la federació han romàs obertes a totes aquelles institucions legalment constituïdes que desitgen formar part de FEPEVAL com a membres de ple dret.

Actualment FEPEVAL comprén més de 6.000 empreses agrupades en 31 entitats federades de la Comunitat Valenciana i és membre fundador de la CONFEDERACIÓ ESPANOLA D’ÀREES EMPRESARIALS, CEDAES.