Fepeval col·labora amb la CEV en l’estimació de les necessitats de màscares i EPIS per a treballadors d’àrees empresarials

Fepeval col·labora amb la CEV en l’estimació de les necessitats de màscares i EPIS per a treballadors d’àrees empresarials

Compartir

La necessitat de comptar amb màscares i equips de protecció individual també es dóna en les àrees industrials, on les empreses, especialment aquelles que formen part de la cadena agroalimentària, del sector logístic, o també proveïdores del sector sanitari i farmacèutic, entre altres, ofereixen serveis indispensables per al proveïment de productes a la població.

En aquest sentit, des de la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, s’està col·laborant amb una iniciativa de la Confederació Empresarial Valenciana, CEV, a fi de poder traslladar a l’Administració una estimació de les necessitats de les empreses de la Comunitat Valenciana, per als pròxims 15 dies, de màscares i uns altres *EPIs l’ús de les quals siga obligat conforme a les indicacions del Servei de Prevenció de l’empresa.

Aquestes peticions es vénen traslladant a través dels gerents de les àrees empresarials federades, la qual cosa posa de manifest, una vegada més, la importància de comptar amb entitats gestores que estan en contacte amb les empreses i que són corretja de transmissió de les necessitats i reivindicacions que es puguen produir.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad