Fimed, signa l’acord com a nou fepeproveedor de la Federació

Fimed, signa l’acord com a nou fepeproveedor de la Federació

Compartir

FEPEVAL ha signat el passat 6 de març un acord de Fepeproveedor amb FIMED, empresa pionera en consultoria de mercaderies perilloses i un referent en formació especialitzada en els sectors de logística i transport, químic, industrial i mediambiental.

En FIMED ofereixen solucions en seguretat industrial a clients que donen valor a la protecció de les persones, els béns i el medi ambient. Fimed exercint com a braç tècnic dels seus clients garanteix la tranquil·litat de saber que s’està complint amb la normativa i que amb això està assegurada protecció de les empreses.

En FIMED formen persones i ofereixen solucions en seguretat industrial i mediambiental.

Posem a la disposició de les associacions integrants de FEPEVAL la possibilitat d’organitzar una jornada/desdejune per a conéixer les obligacions de les empreses en matèria de seguretat industrial per a poder evitar així possibles incidents o accidents.

FIMED es posarà en contacte per a això o si estan interessats a contactar prèviament poden fer-ho per e-mail a [email protected] o al telèfon 695 25 63 26.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad