Fepeval exposa la Llei d’Àrees Industrials i l’exemple de la 1a EGM d’Espanya, Paterna Parc Tecnològic, en el Fòrum Nacional d’àrees empresarials

Fepeval exposa la Llei d’Àrees Industrials i l’exemple de la 1a EGM d’Espanya, Paterna Parc Tecnològic, en el Fòrum Nacional d’àrees empresarials

Compartir

La trobada online ha reunit representants d’àrees empresarials de tot el país per a conéixer bones pràctiques que permeten millorar la gestió

El gerent de la Federació Valenciana d’Àrees Empresarials, FEPEVAL, Diego Romá, al costat de Manuela Pedraza, gerent de Parc Tecnològic Paterna, 1a Entitat de Gestió i Modernització (EGM) d’Espanya creada a través de la LLEI 14/2018, d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, han participat en l’I Fòrum Nacional Online d’Àrees Empresarials.

Diego Romá, gerent de Fepeval, ha exposat els beneficis de la citada Llei per a les àrees industrials, destacant que es tracta de “un model exportable a tot el territori nacional”. Romá ha detallat la importància que suposa la transformació de les clàssiques associacions d’empresaris en EGM, com a instrument que ofereix la Llei per a fomentar la seua modernització, potenciant la col·laboració públic privada. Romá també va destacar la creació d’una classificació d’àrees industrials i la marca de qualitat que suposa la denominació de Municipi industrial estratègic, recollit en la Llei. L’impuls a la regulació del mapa del sòl industrial o l’establiment de la figura de la “gerència d’àrea empresarial” són altres aspectes destacats per Romá.

Per part seua, Manuela Pedraza, gerent de Parc Tecnològic Paterna i component de la Junta Directiva de FEPEVAL, ha mostrat l’experiència i el camí recorregut per Parc Tecnològic Paterna per a la seua conversió en EGM, la primera d’Espanya, adaptant-se a una Llei pionera en el territori nacional. Pedraza va indicar que va ser un procés llarg, que va suposar diversos mesos de treball i una extensa labor per a la preparació de la documentació necessària. El benefici de la EGM segons el parer de Pedraza és que “potencia el posicionament estratègic de l’àrea industrial, la seua dinamització i foment de processos en matèria d’innovació, així com la cooperació amb altres entitats i subjectes relacionats amb l’àrea industrial”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad