EMPAL impulsa una EGM en el polígon la Xara d’Algemesí

EMPAL impulsa una EGM en el polígon la Xara d’Algemesí

Compartir

L’Agrupació Empresarial d’Algemesí ha decidit iniciar els tràmits per a constituir l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon de Xara després d’una primera reunió celebrada el al mes d’abrl.

EMPAL es marca com a objectiu prioritari la constitució de la EGM del polígon de Xara per a poder així avançar en la categorització d’aquesta àrea industrial, ja que sense entitat gestora no es pot pujar a l’escalafó de classificació a polígon avançat o consolidat.

El cap de Servei d’Ordenació i Planificació Industrial de la Generalitat, Manuel Rosalen, s’encarregue de remarcar la importància de comptar amb una EGM que s’encarregue dels problemes del dia a dia i aconseguir així que els polígons tinguen la importància que mereixen.

El vicepresident d’Àrees Industrials de EMPAL, Miguel Calpe, va destacar la importància de comptar amb un ens així a nivell de gestió, comparant-lo amb la seua pròpia experiència personal com a membre de l’Entitat de Conservació del Polígon de Cotes.

El president de l’associació, Mariano Clemente, va concloure en què l’objectiu de EMPAL és aconseguir que Algemesí aconseguisca la qualificació Municipi Industrial Estratègic que atorga el Ivace, per al qual es requereix disposar d’un milió de metres quadrats classificats com a Industrial Avançat. La regidor Palma Egido va oferir la col·laboració municipal als empresaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad