El bus que uneix València amb Parc Tecnològic i L’Andana evita més de 8.000 trajectes de vehicles en 5 mesos

El bus que uneix València amb Parc Tecnològic i L’Andana evita més de 8.000 trajectes de vehicles en 5 mesos

Compartir

El bus Llançadora que uneix la ciutat de València amb les àrees empresarials del Parc Tecnològic i L’Andana a Paterna va transportar des del 7 de gener al passat 13 de maig un total de 8.526 usuaris segons van informar des de l’Autoritat de Transport Metropolità de València..

Les bones xifres registrades per aquest servei durant els seus primers mesos de funcionament equivalen a una reducció de 8.120 trajectes en vehicle privat.

El bon acolliment d’aquest projecte pilot ha sigut tal que, des de les associacions dels parcs empresarials pels quals discorre  esperen la seua consolidació i manteniment, i fins i tot consideren que podria valorar-se l’increment del nombre d’expedicions, especialment en hores punta.

El projecte pilot ha tingut un gran acolliment entre les empreses de Parc Tecnològic. L’Entitat de Gestió i Modernització realitza, des de fa anys, una important aposta enfocada a millorar la mobilitat de vehicles, fomentant el servei públic i tractant de buscar noves fórmules que permeten reduir l’ús del cotxe privat de manera unipersonal.

La Associació Empresarial L’Andana també ha mostrat la seua satisfacció pel bon servei que ofereixen els busos llançadora a aquesta àrea empresarial, que  compta amb excel·lents comunicacions amb totes les grans infraestructures i autovies, però que requeria d’un mitjà de transport públic que comunicara amb la ciutat de València per a donar servei als treballadors i evitar així la completa dependència del vehicle privat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad