Jornada sobre Compra Pública d’Innovació per a ajuntaments que gestionen parcs empresarials.

Jornada sobre Compra Pública d’Innovació per a ajuntaments que gestionen parcs empresarials.

Compartir

Fuente:

FEPEVAL, en el marc del projecte “La Compra Pública d’Innovació (CPI) com a motor de desenvolupament en FEPEVAL” finançat per l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), ha impartit tres jornades en cadascuna de les províncies de la Comunitat Valenciana impartint formació específica sobre *CPI exclusivament a tècnics i regidors d’ajuntaments, mancomunitats i diputacions que compten amb àrees industrials en el seu terme municipal.

Pots accedir a la formació impartida el 10 de desembre de 2021 en la jornada impartida en la Cambra de Comerç de Castelló sobre Compra Pública d’Innovació (CPI) i la seua implementació en la gestió de parcs empresarials, que va tindre per objecte donar a conéixer aquest model de contractació per a projectes d’innovació, amb ponències sobre l’impuls de la CPI a càrrec de Tantum Consultors, oportunitats d’innovació en el marc de la Llei de 14/2018, per FEPEVAL i innovació en la gestió de parcs empresarials per Consultoria Segurinter.