AEMON recull en un llibre els seus 20 anys de treball en favor de les seues àrees empresarials

AEMON recull en un llibre els seus 20 anys de treball en favor de les seues àrees empresarials

Compartir

L’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera, AEMON, va tancar recentment la celebració dels seus 20 anys d’història amb la presentació d’un llibre 20 aniversari, document que recull la trajectòria de l’entitat i compromís amb les seues àrees empresarials al llarg de dues dècades.

El llibre és un compendi d’alguns de les fites més importants aconseguits per l’entitat en aquests 20 anys d’activitat, la seua contribució a les millores obtingudes en la gestió dels parcs empresarials, desenvolupament de tota mena d’accions formatives, obstinació per l’extensió de plans de seguretat integral o implantació d’eines digitals per a la seua promoció. També es destaca l’edició de guies o celebració d’esdeveniments per a afavorir la trobada entre empresaris, el seu paper actiu en entitats com FEPEVAL i CEDAES, l’organització dels Premis Nou Muses, així com el seu suport i col·laboració amb entitats socials i culturals. L’associació també mira al futur recollint reptes com la implantació d’Entitats de Gestió i Modernització, que constitueix una aposta decidida per part de AEMON.

Per al seu desenvolupament, a més de gran quantitat de documentació gràfica, es recullen testimoniatges dels presidents que han estat al capdavant d’AEMON, com són Carlos Ribes, Camilo *Falcón, Carlos Bernabé i Francisco Camps, amb un especial record per al seu president fundador ja mort, Francisco Giner Alfaro. També es compta amb la participació dels alcaldes i alcaldesses dels municipis sobre els quals actua AEMON, cas d’Amparo Orts (Montcada), Marisa Almodóvar (Alfara del Patriarca), Damián Ibáñez (Nàquera), Elia *Verdevío (Bétera).

El llibre recull, a més, l’opinió de presidents d’entitats a les quals AEMON està molt unit com són FEPEVAL i CEDAES, a través dels seus presidents Santiago Salvador i Santos Prieto respectivament. També han volgut ser presents membres d’altres administracions amb les quals es col·labora intensament, com la Conselleria d’Economia Sostenible, a través del seu president Rafael Climent, Direcció General d’Indústria, Directora General Maria Empar Martínez, o la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, president de la Comissió d’Indústria, Juan Antonio *Sagredo o l’anterior delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio i actual coordinador del Pla de Rodalia de la Comunitat Valenciana.

En paraules del president d’AEMON, Francisco Camps, “amb aquest llibre hem volgut tirar la vista arrere per a mostrar una part significativa del treball que hem pogut realitzar gràcies a la col·laboració entre entitats de diferents municipis i la voluntat de les empreses per millorar les condicions dels espais en els quals s’assenten. Per tot això volem donar les gràcies a totes les persones que ens han donat suport i formen part de la història de AEMON”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad