Obres de millora del Polígon Industrial l’Alberca de La Nucia per a ampliar la xarxa de pluvials i el carril bici

Obres de millora del Polígon Industrial l’Alberca de La Nucia per a ampliar la xarxa de pluvials i el carril bici

Compartir

Aquesta setmana finalitzen les obres de millora del Polígon Industrial l’Alberca de La Nucia per a ampliar la xarxa de pluvials i el carril bici, a més s’asfaltaran diferents vials i rotondes.

Aquestes obres han suposat una inversió de 184.493 euros, subvencionada al 100% per el IVACE de la Generalitat Valenciana dins del Pla de “Ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis per a polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics 2021”.

L’objectiu de les obres és millorar la xarxa de pluvials del polígon industrial de La Nucia per a evitar l’estancament d’aigües després de pluges, especialment en la part més plana de la zona industrial. El segon és ampliar el carril bici fins a connectar-lo amb el carril bici de la CV-70, perquè siga més segur i no vaja per la calçada.

La actuació està inclosa dins de el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). I el tercer objectiu és millorar els vials amb l’asfaltat de diversos carrers i rotondes. Les obres van començar a mitjan mes de novembre i finalitzen aquesta última setmana de 2021.

 

Continuar llegint en lanucia.es

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad