El polígon Las Atalayas aconsegueix el ‘complet’ i avança en serveis comuns fins a poder ‘créixer’

El polígon Las Atalayas aconsegueix el ‘complet’ i avança en serveis comuns fins a poder ‘créixer’

Compartir

El polígon Las Atalayas d’Alacant penja definitivament el cartell de complet. El recinte empresarial situat al costat del traçat de la A-31 ha esgotat en aquest 2022 tot el sòl urbanitzable disponible i no compta amb cap nau lliure en la qual poder albergar la implantació de noves companyies. Es tracta d’una situació inèdita (almenys, al llarg de l’última dècada), fins al punt que no s’hauria pogut donar cobertura a l’interés manifestat per algunes ensenyes interessades a posicionar la seu de les seues instal·lacions entre els seus límits, segons responsables de l’entitat de conservació consultades per Alacant Plaza.

Continuar llegint la notícia a Alacant Plaza.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad