El polígon Las Atalayas aconsegueix el ‘complet’ i avança en serveis comuns fins a poder ‘créixer’

El polígon Las Atalayas aconsegueix el ‘complet’ i avança en serveis comuns fins a poder ‘créixer’

Compartir

Fuente:

El polígon Las Atalayas d’Alacant penja definitivament el cartell de complet. El recinte empresarial situat al costat del traçat de la A-31 ha esgotat en aquest 2022 tot el sòl urbanitzable disponible i no compta amb cap nau lliure en la qual poder albergar la implantació de noves companyies. Es tracta d’una situació inèdita (almenys, al llarg de l’última dècada), fins al punt que no s’hauria pogut donar cobertura a l’interés manifestat per algunes ensenyes interessades a posicionar la seu de les seues instal·lacions entre els seus límits, segons responsables de l’entitat de conservació consultades per Alacant Plaza.

Continuar llegint la notícia a Alacant Plaza.