El polígon La Granadina millora els seus accessos i senyalització amb 122.000 euros de la Generalitat

El polígon La Granadina millora els seus accessos i senyalització amb 122.000 euros de la Generalitat

Compartir

El Polígon Industrial La Granadina ha dut a terme obres de millora per a adaptar el vial d’accés a la CV-909, asfaltar 600 metres longitudinals als carrers Espanya i França; remodelar i il·luminar el cartell informatiu principal; col·locar panells verticals informatius amb els noms dels carrers, repintar la senyalització horitzontal i reparar els trams subterranis de cablejat, a més de canviar lluminàries i columnes deteriorades per colps de camions.

 

Fes clic per a obtindre més informació https://www.informacion.es/vega-baja/2023/02/02/poligono-granadina-mejora-accesos-senalizacion-82419319.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad