Èxit de la segona edició de la Gala d’Empresaris del Polígon del municipi

Èxit de la segona edició de la Gala d’Empresaris del Polígon del municipi

Compartir

Fuente:

Dijous passat va tindre lloc la segona edició de la Gala d’Empresaris del Polígon de Vilamarxant, promoguda per l’Associació Local i la regidoria de Promoció Econòmica dirigida per Víctor Sanchis. L’alcalde de la localitat, Xavier Jorge, va participar activament en aquesta cita que va comptar amb la presència de representants de la *Mancomunitat del Camp de Túria i de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

El pasado jueves tuvo lugar la segunda edición de la Gala de Empresarios del Polígono de Vilamarxant, promovida por la Asociación Local y la concejalía de Promoción Económica dirigida por Víctor Sanchis. El alcalde de la localidad, Xavier Jorge, participó activamente en esta cita que contó con la presencia de representantes de la Mancomunitat del Camp de Túria y de la Federación de Polígonos Empresariales de la Comunidad Valenciana (Fepeval).

Fes clic per a obtindre més informació: https://www.lasprovincias.es/extras/plan-comarcas/exito-segunda-edicion-20230213235854-ntvo.html