ADET desenvolupa un simulacre d’emergència virtual.

ADET desenvolupa un simulacre d’emergència virtual.

Compartir

Fuente:

La Associació d’Empreses Tàctica, ADET, va desenvolupar recentment un simulacre d’emergència virtual amb l’objectiu de posar a prova la seua capacitat i temps de resposta a l’hora de gestionar una situació de crisi en l’àrea empresarial.

Aquesta actuació forma part de el Pla de Seguretat Integral, document realitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Paterna que permet avaluar les amenaces per a la seguretat del parc empresarial, així com les millores i inversions a desenvolupar per a reduir riscos i establir protocols de resposta davant situacions d’emergència.

El simulacre virtual va comptar amb els autors del citat document, així com amb la participació de la gerent de ADET, Asun Roselló i personal de reforç que va fer el paper de Bombers, Policia i Sanitaris. L’emergència simulava la bolcada d’un camió que transportava substàncies tòxiques, amb resultat de ferits i abocament d’una important càrrega de líquid contaminant en la via pública.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.aetactica.com/news/adet-mide-sus-tiempos-respuesta-mediante-simulacro-emergencia-virtual/