ADET desenvolupa un simulacre d’emergència virtual.

ADET desenvolupa un simulacre d’emergència virtual.

Compartir

La Associació d’Empreses Tàctica, ADET, va desenvolupar recentment un simulacre d’emergència virtual amb l’objectiu de posar a prova la seua capacitat i temps de resposta a l’hora de gestionar una situació de crisi en l’àrea empresarial.

Aquesta actuació forma part de el Pla de Seguretat Integral, document realitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Paterna que permet avaluar les amenaces per a la seguretat del parc empresarial, així com les millores i inversions a desenvolupar per a reduir riscos i establir protocols de resposta davant situacions d’emergència.

El simulacre virtual va comptar amb els autors del citat document, així com amb la participació de la gerent de ADET, Asun Roselló i personal de reforç que va fer el paper de Bombers, Policia i Sanitaris. L’emergència simulava la bolcada d’un camió que transportava substàncies tòxiques, amb resultat de ferits i abocament d’una important càrrega de líquid contaminant en la via pública.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.aetactica.com/news/adet-mide-sus-tiempos-respuesta-mediante-simulacro-emergencia-virtual/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad