Font del gerro mostra a Astúries la seua experiència pionera en autoconsum compartit

Font del gerro mostra a Astúries la seua experiència pionera en autoconsum compartit

Compartir

El gerent de la Entitat de Gestió i Modernització de Font del Gerro, Joaquín Ballester, ha participat en una trobada en línia amb representants de la Federació d’Àrees Empresarials d’Astúries, AREAS, i de la Associació d’Empresaris del Polígon de Silvota, ASEMPOSIL, per a donar a conéixer la seua experiència en el procés de creació d’una Comunitat Energètica Local.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/horta/2023/03/22/fuente-jarro-autoconsumo-85018769.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad