La Vall d’Uixó: la fàbrica de trens Stadler a punt de ‘eixir de l’estació’

La Vall d’Uixó: la fàbrica de trens Stadler a punt de ‘eixir de l’estació’

Compartir

El gegant ferroviari suís Stadler, amb seu a València, ja té via lliure per a començar a operar a la Vall d’Uixó. L’Ajuntament ha culminat ja la modificació parcial del polígon la Mesquita, un tràmit que possibilita a la signatura industrial a compartir l’activitat productiva en una parcel·la que no permetia un doble ús, i en la qual continua treballant el grup Acciona-Nordex.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://castellonaldia.elmundo.es/comarcas/plana-baixa/vall-duixo-fabrica-trenes-stadler-punto-de-salir-estacion-JH15563648

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad