Foios avança en el seu impuls a les àrees industrials mitjançant la constitució d’una EGM

Foios avança en el seu impuls a les àrees industrials mitjançant la constitució d’una EGM

Compartir

El ajuntament de Foios fa un pas ferm en el seu compromís de potenciar les àrees industrials del municipi. A més d’interactuar amb les empreses establides a Foios per a comprendre les seues necessitats, Ferran Bartual, regidor d’Emprenedoria i Polígons Industrials, està treballant en la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) que enfortirà les ajudes atorgades per el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Bartual ha sostingut converses amb Diego Romá, el gerent de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL). Durant aquesta trobada inicial, totes dues parts han arribat a un acord per a col·laborar en l’adaptació dels polígons industrials de Foios a les directrius establides en la Llei 14/2018, de 5 de juny, que es refereix a la gestió, modernització i promoció d’àrees industrials en la Comunitat Valenciana.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.hortanoticias.com/foios-avanza-en-su-impulso-a-las-areas-industriales-mediante-la-constitucion-de-una-egm/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad