El ‘hub’ logístic o la incubadora espacial: el temps constreny al Consell en l’aeroport de Castelló

El ‘hub’ logístic o la incubadora espacial: el temps constreny al Consell en l’aeroport de Castelló

Compartir

Són diversos els grans projectes en els quals està immers el aeroport de Castelló, que està batent rècord de passatgers mes rere mes i espera aconseguir els 250.000 en acabar 2023. Però més enllà del transport comercial de viatgers, la companyia de la Generalitat Valenciana gestora del recinte aeroportuari, Aerocas, té sobre la taula nombroses iniciatives d’envergadura per a diversificar el negoci de l’aeroport, algunes de les quals la tramitació de les quals constreny al nou Consell del Partit Popular i Vox designat després dels últims comicis.

 

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/hub-logistico-incubadora-espacial-tiempo-apremia-consell-aeropuerto-castellon

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad