Policia Local d’Almassora impulsa campanya per a empreses de polígons industrials

Policia Local d’Almassora impulsa campanya per a empreses de polígons industrials

Compartir

La Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia Local d’Almassora (Castelló) ha posat en marxa una campanya destinada a informar les empreses situades en els polígons Ramonet, Via Europa i SUPOI-5 de la localitat.

Dins d’esta intervenció, s’ofereix a les empreses el número de telèfon directe de la Central de Policia Local i s’actualitzen les dades de contacte. A més, els agents entreguen un adhesiu amb el número de telèfon d’urgències policials perquè estiga a disposició en tot moment. Durant este contacte personalitzat, els policies també estan disponibles per a respondre a qualsevol consulta que puguen plantejar els empresaris.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira, ha explicat que esta iniciativa té com a objectiu millorar els canals de comunicació, la qual cosa permetrà una major eficàcia i rapidesa en la notificació de qualsevol incidència a la Policia Local.

 

Fes clic en el següent enllaç per a més informació: https://castellondiario.com/policia-local-de-almassora-impulsa-campana-para-empresas-de-poligonos-industriales/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad