LEGM Aeroport de Manises informa els seus membres del procés d’inscripció en el Registre de la Propietat

LEGM Aeroport de Manises informa els seus membres del procés d’inscripció en el Registre de la Propietat

Compartir

Es tracta d’un tràmit que realitza l’EGM per a salvaguardar tots els drets i obligacions dels propietaris

En un recent esdeveniment organitzat per l’Entitat de Gestió i Modernització Aeroport de Manises, el Registrador de la Propietat de Manises, Miguel Soria López, va oferir una ponència dirigida als propietaris de les parcel·les que formen part de l’EGM, per a explicar-los detalls en relació a la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials. A la trobada va acudir el president executiu de Fepeval, Diego Romá, la gerent de l’EGM María Ángeles Hidalgo i el president, Jorge Montesa.

La sessió, que va tindre lloc a l’Hotel Puerto Azafata, es va centrar en explicar el procés d’inscripció que han de seguir-se per a complir amb la citada legislació. Segons va explicar el registrador, una vegada que l’EGM està legalment constituïda, és necessari remetre la corresponent documentació al Registre de la Propietat per a la seua publicitat formal. Aquest tràmit suposa la incorporació d’una nota al marge de cada parcel·la, assenyalant la seua inclusió en la nova EGM. Aquesta nota garanteix que totes les parcel·les dins de l’àrea empresarial siguen reconegudes oficialment salvaguardant així tots els drets i obligacions dels propietaris.

Tant per part del registrador de la propietat com des de l’EGM van recordar que “és imprescindible que l’EGM complisca amb aquest procediment, facilitant el llistat de totes les parcel·les que formen part de l’àrea empresarial, sent un pas essencial per a garantir que la situació legal de cada parcel·la estiga clarament definida i accessible per a futures consultes o transaccions”.

L’esdeveniment va comptar amb una àmplia participació de propietaris de l’àrea industrial de Manises, els qui van quedar satisfets per la claredat de la informació proporcionada. L’EGM Aeroport de Manises continuará oferint sessions informatives per a assegurar que tots els implicats en l’àrea industrial és-*tén al corrent dels requisits legals i processos necessaris per al seu correcte funcionament.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad