L’Associació Empresarial de Picanya -AEPI- ingressa com a membre de ple dret en la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL.

L’Associació Empresarial de Picanya -AEPI- ingressa com a membre de ple dret en la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL.

Compartir

L’Associació Empresarial de Picanya -AEPI- INGRESSA com a membre de ple dret en la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL.

FEPEVAL, creada en 1999, avui abasta més de 6.000 empreses de 32 entitats federades i és membre fundadora de la CONFEDERACIÓ ESPANYOLA d’ÀREES EMPRESARIALS, CEDAES.

Des de FEPEVAL, es treballa en la delimitació dels paràmetres fonamentals per a valorar la QUALITAT dels polígons Industrials.

AEPI se suma així a l’esforç col·lectiu necessari per a millorar en infraestructures, equipaments de la informació i la comunicació, gestió ambiental, proveïdors, xarxes Comercials, accés a programes públics i altres serveis que es demanden, participant en una organització amb vocació pro positiva i interlocutora.

En presència de l’Alcalde de Picanya, Josep Almenar i la Comissió Permanent d’AEPI, D. Santiago Salvador Cardó, President de FEPEVAL i el de l’Associació Empresarial de Picanya, Vicente Ferrer Plaza, es va ratificar l’esmentat ingrés.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad