Reunió de FEPEVAL amb el Conseller Rafael Climent i la directora general del IVACE Júlia Company.

Reunió de FEPEVAL amb el Conseller Rafael Climent i la directora general del IVACE Júlia Company.

Compartir

En aquesta trobada, FEPEVAL ha trasllat les seues inquietuds i propostes al Conseller d’Economia Sostenible Rafael Climent. Segons el president de FEPEVAL Santiago Salvador “la reunió ha sigut molt satisfactòria i cordial, ja que tant el Conseller com la directora general han expressat la seua intenció de continuar i aprofundir el seu compromís en iniciatives per a la millora de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana”.

Pel que fa a les ajudes per a inversions en millores de les àrees industrials valencianes, FEPEVAL valora molt positivament aquesta iniciativa pionera de la Conselleria, que ha suposat ja en 2017 millores importants en diverses comarques. En aquest sentit, el Conseller Climent va matisar que, malgrat els ajustos per motius pressupostaris, el seu departament tractarà en la mesura del possible compensar a l’alça la partida pressupostada al llarg d’est i del pròxim exercici perquè es beneficien el major nombre possible d’àrees industrials tant en quantia, com en percentatge cofinançament.

D’altra banda, també es va tractar el desenvolupament de la futura llei d’àrees industrials, actualment ja en tràmit parlamentari, aspecte innovador i pioner de la Comunitat Valenciana en ser primer text normatiu d’aquesta índole en l’estat espanyol, iniciativa legislativa que està servint de revulsiu en altres comunitats autònomes.

Altres aspectes tractats han sigut la proposta d’actualització del Mapa de Sòl Industrial per a convertir-ho en un potent instrument de promoció de les àrees industrials valencianes, així com la realització de jornades sobre economia circular. Així mateix, es va informar al Conseller d’altres actuacions de FEPEVAL en desenvolupament en altres Conselleries, tals com a ajudes per a la implantació de banda ampla i la realització de plans i eines per a la gestió d’emergències en les àrees industrials.

Finalment Santiago Salvador acaba indicant que “FEPEVAL té per objecte estendre una cultura de gestió de qualitat de les àrees industrials per a açò sempre oferirem diàleg davant aquesta Conselleria i tota una altra administració pública o formació política amb responsabilitats en la matèria”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad