La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana reclama millores de mobilitat i seguretat de les àrees industrials al Subdelegat del Govern

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana reclama millores de mobilitat i seguretat de les àrees industrials al Subdelegat del Govern

Compartir

Representants de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial d’Àrees Empresarials, Diego Romá i Joaquín Ballester, s’han reunit aquest matí amb el subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera, amb l’objectiu de reclamar millores en matèria de mobilitat i seguretat empresarial.

Des de Fepeval s’ha aprofitat la visita per a requerir la construcció d’un baixador que done servei de rodalies als polígons Parc Empresarial de Proveïdors Juan Carlos I d’Almussafes i a l’Àrea Industrial Reva de Riba-roja de Túria, una reivindicació històrica del *empresariado. En el cas d’Almussafes, s’ha recordat que es tracta d’una de les concentracions empresarials més importants de la Comunitat i que malgrat discórrer la línia C-2 de Rodalies de Renfe a escassos metres, no disposa de baixador propi. Pel que fa a l’àrea industrial Reva, a Riba-roja de Túria, des de Fepeval insten al Govern Central a escometre les mesures necessàries per a facilitar l’ús de la Línia C-3 de Renfe pels milers de treballadors d’aquest polígon empresarial. A més, des de Fepeval, també s’ha reclamat la connexió d’Elx Parc Empresarial amb l’A-7 per a donar servei a les 650 empreses i prop d’11.000 treballadors d’aquest nucli empresarial.

En matèria de seguretat, els representants de les àrees empresarials valencianes, han reclamat la millora de la seguretat d’aquests enclavaments i han oferit a Delegació del Govern tota la col·laboració per a facilitar el compliment d’aquest objectiu. Per aquest motiu ha estat també present el Cap de Seguretat Privada de la Policia Nacional.

Finalment, des de la *Cedaes i *Fepeval, s’ha volgut transmetre a la Subdelegació de Govern a València la necessitat d’extrapolar a la resta d’Espanya la Llei d’Àrees Industrials, reivindicació històrica del *empresariado valencià que és a punt de ser una realitat a la Comunitat i que serà la primera d’aquestes característiques que s’aprove a Espanya.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad