CEDAES es reuneix a Madrid amb el Secretari d’Organització del PSOE per a impulsar una normativa nacional que potencie les àrees empresarials

CEDAES es reuneix a Madrid amb el Secretari d’Organització del PSOE per a impulsar una normativa nacional que potencie les àrees empresarials

Compartir

El encontre, que forma part de la ronda de contactes que es manté amb partits polítics a nivell nacional, tracta d’exportar a Espanya les iniciatives legislatives de caràcter industrial que a nivell autonòmic s’estan tramitant en la Regió Murcia i Comunitat Valenciana.

La Junta Directiva de la Confederación Española de Áreas Empresariales, CEDAES, va mantenir ahir una trobada en la seu socialista del carrer Ferraz amb el secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos, i la diputada portaveu de la Comissió d’Indústria en el Congrés, Ana Botella. CEDAES representa actualment a 400 parcs empresarials d’Espanya amb 20.000 empreses que generen 140.000 ocupacions.

L’objectiu de la reunió, una més de la ronda de contactes de CEDAES amb els partits representats en les Corts Generals, era reclamar la seua col·laboració per a la creació d’una normativa d’àmbit nacional per a la millora de la gestió de les àrees industrials, en sintonia amb les iniciatives legislatives que en l’àmbit autonòmic s’estan tramitant en Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana.

El president de CEDAES, Santiago Salvador, va agrair en nom dels seus companys de la Junta Directiva l’atenció i sensibilitat mostrada davant la problemàtica de les àrees industrials d’Espanya tant per José Luis Ábalos com per Ana Botella. Per la seua banda, la diputada nacional i portaveu de la Comissió d’Indústria, es va comprometre a traslladar la iniciativa a aquesta comissió, com a pas previ al seu possible desenvolupament. Salvador va estar acompanyat en aquesta trobada per Francisco Cabrera, president de la Federación de Parques Empresariales de la Región de Murcia, Pablo García-Vigón de la Federación Áreas Empresariales de Astúrias, així com per Santos Prieto en representació de l’Associació de Empresarios de Campollano d’Albacete i Castella-la Manxa, Fermín García de la Asociación Polígono Industrial Tanos Viérnoles de Cantàbria i Ignacio Muñoz de la Comunidad de Propietarios del Parc PISA de Sevilla. Per al desenvolupament d’aquestes gestions ha sigut molt important el suport del secretari general del PSOE de L’Horta Nord, València, Juan Carlos Fulgencio.

Amb aquest tipus de trobades, CEDAES manté el seu objectiu de fer arribar a l’àmbit legislatiu i executiu nacional les iniciatives necessàries per a impulsar l’adequada gestió dels parcs empresarials, en particular referent a comprometre a l’administració pública en manteniment i conservació dels mateixos, així com avançar en fórmules de col·laboració públic-privada. El president de CEDAES, Santiago Salvador, va remarcar: “encara que a les àrees industrials es genera el 53% del PIB de l’estat espanyol, els nostres parcs empresarials segueixen sent els barris més oblidats de qualsevol municipi, una situació que hauria de canviar”.

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad