L’Andana informa durant la seua Assemblea General de les millores desenrotllades el passat exercici i els projectes per a 2018

L’Andana informa durant la seua Assemblea General de les millores desenrotllades el passat exercici i els projectes per a 2018

Compartir

L’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial L’Andana, Paterna, va celebrar recentment la seua Assemblea General en què es va informar els associats de les activitats exercides en el passat exercici i els projectes per a l’any vigent, així com es va procedir a l’aprovació dels pressupostos i comptes d’ingressos i gastos.

La presidenta de l’entitat, Carmen Pi, i la gerent, Asun Roselló, van donar a conéixer les distintes actuacions realitzades amb la subvenció atorgada per l’Ajuntament de Paterna a entitats empresarials. Amb eixa partida s’ha procedit a realitzar distints projectes per a la millora de la conservació i imatge de l’àrea empresarial. Amb un pressupost global de 20.000 euros les actuacions realitzades han inclòs des de la millora d’asfaltat, senyalització o pintura vial, així com el desenrotllament de la pàgina web www.ae-landana.es i el pla de comunicació de l’entitat.

Des de la gerència de l’entitat van explicar també que, en col·laboració amb l’Ajuntament, es va a tramitar la sol·licitud d’ajudes de l’IVACE per a distints projectes com la millora de la canalització de pluvials, la instal·lació de cambres de vigilància o panells informatius electrònics. També s’ha sol·licitat al Consistori el desenrotllament del pla d’execució de voreres i la millora de la xarxa de hidrantes. A més, s’està col·laborant amb l’Ajuntament en distintes actuacions per a la millora de la imatge general de L’Andana, per mitjà d’actuacions de desbrossament i neteja.

Des de la gerència de L’Andana es va aprofitar per a comunicar als associats les novetats relatives a la Llei de Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials que està en tramitació en les Corts Valencianes i que, una vegada aprovada, suposarà una oportunitat per a la modernització i millora de les condicions generals de L’Andana.

La revisió del pla d’Emergències Municipal, la instal·lació de la xarxa de fibra òptica i la resolució de problemes puntuals de tràfic són altres de les qüestions en què des de presidència de L’Andana s’estan desenrotllant gestions per a la seua concreció amb les distintes administracions i entitats implicades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad