ASIVALCO i FEPEVAL col·laboraràn amb les empreses d’inserció laboral de Càritas Diocesana

ASIVALCO i FEPEVAL col·laboraràn amb les empreses d’inserció laboral de Càritas Diocesana

Compartir

Fuente: FEPEVAL

La responsable d’Intermediació laboral del Càritas Diocesana de València, Carol Penadés, acompanyada per Francesc Pons, vicepresident de Novaterra, han acudit aquest matí a l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, per a mantenir un encontré amb els gerents de ASIVALCO i FEPEVAL, Joaquín Ballester i Diego Romá.

La reunió tenia l’objectiu de connectar amb les diferents associacions empresarials de la Comunitat Valenciana i posar-los en coneixement de la importància que tenen les empreses d’inserció laboral de Càritas, cas de Arropa València i Koopera Mediterrània, dedicades respectivament a la recollida i reciclat de roba i a la venda d’aquesta roba reciclada.

Arropa desenvolupa serveis de recuperació de roba, calçat i altres complements tèxtils i similars, mentres que Koopera realitza els processos de classificació i preparació del residu tèxtil recollit en un procés automatitzat i integrat en la cadena de producció. Aquestes activitats garanteixen una destinació social de la roba usada i recol·lectada, possibilitant a més tant la reutilització i el reciclatge, com la inserció laboral i social a persones en situació o risc d’exclusió social.

Des d’ambdues entitats s’han compromès a col·laborar amb la difusió de la labor que realitzen aquestes entitats entre les empreses de Font del Gerro, així com de les diferents àrees empresarials englobades per Fepeval.