ASIVALCO i FEPEVAL col·laboraràn amb les empreses d’inserció laboral de Càritas Diocesana

ASIVALCO i FEPEVAL col·laboraràn amb les empreses d’inserció laboral de Càritas Diocesana

Compartir

La responsable d’Intermediació laboral del Càritas Diocesana de València, Carol Penadés, acompanyada per Francesc Pons, vicepresident de Novaterra, han acudit aquest matí a l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, per a mantenir un encontré amb els gerents de ASIVALCO i FEPEVAL, Joaquín Ballester i Diego Romá.

La reunió tenia l’objectiu de connectar amb les diferents associacions empresarials de la Comunitat Valenciana i posar-los en coneixement de la importància que tenen les empreses d’inserció laboral de Càritas, cas de Arropa València i Koopera Mediterrània, dedicades respectivament a la recollida i reciclat de roba i a la venda d’aquesta roba reciclada.

Arropa desenvolupa serveis de recuperació de roba, calçat i altres complements tèxtils i similars, mentres que Koopera realitza els processos de classificació i preparació del residu tèxtil recollit en un procés automatitzat i integrat en la cadena de producció. Aquestes activitats garanteixen una destinació social de la roba usada i recol·lectada, possibilitant a més tant la reutilització i el reciclatge, com la inserció laboral i social a persones en situació o risc d’exclusió social.

Des d’ambdues entitats s’han compromès a col·laborar amb la difusió de la labor que realitzen aquestes entitats entre les empreses de Font del Gerro, així com de les diferents àrees empresarials englobades per Fepeval.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad