La unió fa la força

La unió fa la força

Compartir

Per primera vegada en els seus 18 anys d’existència, AEMON ha editat un vídeo promocional amb la finalitat de donar a conèixer els avantatges de pertànyer a la nostra associació.

Es posa l’accent en la necessitat i conveniència de la unió de les nostres empreses en la defensa dels interessos comuns, i el paper de AEMON en la seva tasca d’interlocució i la millora de la competitivitat de les empreses, molt especialment com a vector per a la digitalització i la indústria 4.0.

Especialment es ressalten els beneficis per als nostres parcs empresarials davant l’entrada en vigor de la llei 14/2018 de 5 de juny, de la Generalitat Valenciana, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Aquest vídeo promocional de AEMON s’ha desenvolupat amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad