Els parcs empresarials de Paterna crearan un Observatori de la Seguretat Industrial

Els parcs empresarials de Paterna crearan un Observatori de la Seguretat Industrial

Compartir

Responsables de les àrees empresarials de Paterna Parc Tecnològic, Tàctica, L’Andana i Font del Gerro van mantenir recentment una reunió en la qual van participar també técnics de l’Ajuntament de Paterna, membres del Cos de Bombers, Policia Nacional i Local, així com especialistes en seguretat industrial. Aquesta primera trobada va tenir lloc en les instal·lacions de l’Entitat de Conservació València Parc Tecnológic.

Durant la trobada es va proposar la creació d’un Observatori de la Seguretat de les àrees industrials, que tindrà la missió de vetlar pel desenvolupament de les accions necessàries per a reduir la sinistralitat i els riscos associats als parcs empresarials.

Aquestes accions tenen com a base el desenvolupament d’un Pla de Seguretat Integral en cada àrea industrial i la seua coordinació. Aquests documents específics es van a desenvolupar financiats de l’Ajuntament de Paterna. Els Planes de Seguretat Industrial s’inicien amb la captació i anàlisi de tota la informació disponible i a partir d’ací desenvolupen una sèrie de propostes per a la millora de les infraestructures i serveis per a la seguretat, la millora de la comunicació, desenvolupament de cursos de formació per a empreses, així com Planes de control de manteniment i simulacres.

La digitalització de la informació extreta mitjançant els plans de Seguretat, la creació d’una Plataforma de Gestió d’Emergència amb Geolocalización (*GIS), l’engegada del Canal de la Comunicació de Seguretat amb les empreses i consolidar una consciència de seguretat, són uns altres dels objectius valorats en l’Observatori del Pla de Seguretat Industrial.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad