FEPEVAL defensarà en el Congrés Nacional de CEDAES l’extensió a nivell estatal de la Llei autonòmica d’Àrees Industrials

FEPEVAL defensarà en el Congrés Nacional de CEDAES l’extensió a nivell estatal de la Llei autonòmica d’Àrees Industrials

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, tindrà un ampli protagonisme en el pròxim Congrés Nacional que celebrarà els dies 8 i 9 de novembre a Xixón la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES.

En aquesta trobada es posaran en comú les experiències en el territori estatal en matèria de gestió d’àrees empresarials i s’analitzarà el paper que juguen les administracions. Es desenvoluparan tres taules redones en les quals s’exposaran les estratègies a nivell local, autonòmic i nacional, els avanços realitzats en matèria legislativa i els models de gestió d’èxit.

En aquest sentit, cobra molt valor el fet que la Comunitat Valenciana siga pionera en tot l’estat espanyol mitjançant la creació d’una normativa específica d’àrees empresarials després de l’aprovació, fa uns mesos, de la Llei 14/2018 de Gestió, Modernització i Promoció de les àrees industrials.

El president de FEPEVAL i CEDAES, Santiago Salvador, qui va presentar recentment la celebració del Congrés Nacional de CEDAES a Xixón, indica que “una vegada aconseguirem que s’aprovara aquesta normativa a nivell autonòmic, estem convençuts que és necessària la seua extensió a nivell del conjunt de l’estat”. Per açò Santiago Salvador afirma: “anem a mostrar, en el marc de CEDAES, la importància de comptar amb una normativa com aquesta per a afavorir la competitivitat de les empreses i redoblarem esforços perquè, en el menor temps possible, s’exporte des de la Comunitat Valenciana i es convertisca en Llei Estatal”. A aquest efecte, des de CEDAES porten ja mesos reunint-se amb grups parlamentaris de les Corts Generals.

Al Congrés Nacional, acudiran representants d’Elx Parc Empresarial i del Polígon Industrial Font del Gerro com a membres de FEPEVAL amb participació en les taules de debat. A més, es compta amb la presència com a ponents del director general de SEPES, Alejandro Soler; també del parlamentari socialista per Alacant, Herick Manuel Campos i la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana Blanca Marín, entre uns altres.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad