VIII Festa solidària Elx Parc Empresarial

VIII Festa solidària Elx Parc Empresarial

Compartir

Enguany la Festa Solidària de l’Elx Parc Empresarial que se celebrarà el 27 d’abril serà a benefici de Payasospital i la Asociació Tamarit, amb els quals gaudirem d’una jornada lúdica i esportiva per a tota la família.

Payasospital destinarà els fons que es recapten al seu programa anual de visites als menors ingressat a l’Hospital General d’Elx i d’Alacant, i l’Associació Tamarit, els destinarà a l’apartat de formació laboral del projecte Per un Futur sense Limites: ampliació de la zona de cultiu en el viver i dotació de material.

QUE ACTIVITATS T’ESPEREN?

Tallers per a xiquets: pinta cares, cuentacuentos, animació musical, teatre, tatuatges, etc..

Castells inflables• Actuacions de Pallassos

Tallers de Jardineria

Tirolina• Torneig Dominó

Exhibició de gimnàstica rítmica

Torneig futbol 5, handbol, bàsquet adaptat, futbol adaptat, rugbi i zumba

Exhibició de domatge cavall• Mercat ambulant solidari: productes de primera qualitat a preus minúsculs

Estands informatius d’Associacions i Ongs de la Província

Exhibició de cotxes antics i vehicles nous• Punts de menjar (paella, *montaditos, coca…)

20% DESCOMPTE amb la “POLSERA SOLIDÀRIA” a les botigues *Outlet adherides a la promoció.

COM POTS COL·LABORAR?

Donació de Productes propis i/o vals descomptes o canviables per a poder fer sortejos.

Voluntaris que col·laboren en les activitats programades.

Mitjans materials i/o tècnics necessaris per a l’esdeveniment.

Donació econòmica que permeta a Payasospital i a la Associació Tamarit continuar prestant els seus serveis a tots els usuaris que ho necessiten. (Les donacions reben un certificat per a poder desgravar-se fiscalment).

Amb la teua donació t’entreguem el 10% de l’import en POLSERES SOLIDÀRIES. Pots trobar més informació sobre la Festa Solidària del Parc Empresarial en la nostra web www.elcheparqueempresarial.es o contactant amb nosaltres a través de l’[email protected] o telefonant al 965685996.

COMPTEM AMB TU!!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad