Santiago Salvador reelegit president per l’Assemblea General de FEPEVAL

Santiago Salvador reelegit president per l’Assemblea General de FEPEVAL

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, que representa a 40 entitats de 150 àrees industrials amb més de 6.000 empreses, ha celebrat aquest matí la seua Assemblea General. El màxim òrgan de representació de FEPEVAL ha confirmat per unanimitat la renovació de Santiago Salvador com a president de l’entitat per quatre anys més i ha designat una nova Junta Directiva Executiva formada per 15 membres. Les Àrees Empresarials d’Alzira, L’Andana, La Safor, AEMON, AESI Silla, ASET Torrent, Asivalco, Asocreva, AUPIM, EMPAL, Elx Parc Empresarial, El Rubial de Villena, L’Esperança de Sogorb, Les Talaies i València Parc Tecnològic conformaran aquest nou òrgan que pretén donar un nou impuls a l’entitat per a afrontar els reptes dels pròxims anys.

En la ment de tots, tal com va indicar el president de Fepeval, Santiago Salvador, està “desenvolupar la Llei Industrial que, amb tant treball, aconseguim la seua aprovació en 2018 per les Corts Valencianes. Per a això és clau fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització en les àrees empresarials mitjançant la col·laboració públic privada”, va apuntar Salvador. L’increment del nombre d’associats, així com de Fepeproveedors, la implantació de Plans Integrals d’Emergència en els polígons, el desenvolupament del mapa industrial, promoure el desplegament de Banda Ampla en àrees industrials o el desenvolupament de projectes a través de convenis amb l’IVACE i AVI són uns altres dels objectius clau per a 2019. Salvador també ha destacat el desenvolupament de FEPEVAL que, en els seus 20 anys d’història, ha passat de les 8 entitats fundadores a les 40 que el componen actualment. El president ha destacat “el pes creixent de l’entitat, que es va demostrar amb la creació de la primera Llei d’Àrees Industrials d’Espanya. Estem molt satisfets però cal continuar treballant”, ha afegit. També és molt destacat el paper que *FEPEVAL juga a nivell de l’Estat, a través de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, igualment presidida per Santiago Salvador i que està impulsant una Llei Industrial a nivell del conjunt d’Espanya.

En l’assemblea celebrada hui l’entitat ha estat acompanyada per l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, que juntament amb el president d’EMPAL, Juan Carlos Ferragut, han donat la benvinguda als assistents i disposat el necessari per al desenvolupament d’aquesta trobada. D’altra banda, FEPEVAL ha reconegut la labor d’Adrián Palmero i Rafael Ibáñez, gerents d’EMPAL i Polígons Riba-roja de Túria A-3, que recentment han deixat els seus càrrecs per a afrontar nous reptes.

El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, ha participat en la clausura de l’Assemblea General, en la qual ha destacat que “la vida econòmica dels municipis depén de les àrees empresarials”. Soler ha reconegut la necessitat de dur a terme el desplegament de Banda Ampla en els polígons, lamentant que la meitat de les àrees empresarials encara no disposen d’aquest recurs clau”. La necessitat d’afavorir la innovació, especialment en les petites i mitjanes empreses, facilitant-los armes per a ajudar-los a competir en el món globalitzat ha sigut uns altres dels aspectes indicats pel conseller. Finalment, Soler, ha felicitat a Fepeval pels 20 anys de treball desenvolupat i ha animat als seus membres a “continuar treballant, de complicitat amb l’administració pública, un paper clau per a afavorir la competitivitat de les àrees empresarials”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad