Acord corporatiu entre FEPEVAL i APCAS

Acord corporatiu entre FEPEVAL i APCAS

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, i l’Associació de Professionals de Perit d’Assegurances i de Comissaris d’Avaries a Espanya van signar recentment un acord de col·laboració. D’aquesta manera, APCAS oferirà avantatges especials a les empreses que formen part de FEPEVAL, així como als treballadors i els seus familiars directes en els seus serveis de peritatge de sinistres i valoració de béns i riscos.

L’acord de Fepeproveedor va ser signat pel president de FEPEVAL, Santiago Salvador i el responsable de l’Oficina Provincial de València, Juan Antonio de Diego Tudela.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad