La Secretària Autonòmica, Rebeca Torró, marca un termini de sis mesos per a comptar amb el Reglament de la Llei d’Àrees Industrials

La Secretària Autonòmica, Rebeca Torró, marca un termini de sis mesos per a comptar amb el Reglament de la Llei d’Àrees Industrials

Compartir

El president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va tindre una trobada recentment amb la nova Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró. En la reunió també va estar present la Directora General d’Indústria, Empar Martínez, i per part de FEPEVAL el gerent, Diego Romá; la Secretària, Ana Pardo i la tresorera, Manuela Pedraza.

Per a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, la reunió va suposar l’oportunitat de plantejar personalment a la nova secretària autonòmica les propostes de l’entitat per a la millora de les Àrees Empresarials de la Comunitat Valenciana, així com les inquietuds de les diferents associacions que conformen la Federació. Especialment, es va tornar a posar l’accent, com en reunions mantingudes anteriorment amb diferents representants de l’administració autonòmica, en la necessitat d’avançar en el desenvolupament de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, va ser molt positiu el fet que la Secretària Autonòmica va indicar que el seu objectiu és presentar el Reglament d’aquesta Llei en un termini de temps de sis mesos.

Aquesta notícia, que va en la línia de la promesa realitzada pel conseller d’Economia, Rafael Climent en l’Assemblea General de FEPEVAL desenvolupada a Silla el mes de juliol passat, va ser acollida amb satisfacció per part dels representants de *FEPEVAL. El desenvolupament de la Llei aprovada al juny de 2018 i en particular la concreció del Reglament és clau per a poder procedir a la conversa de les actuals associacions d’àrees empresarials en Entitats de Gestió i Modernització (EGM), figura contemplada en la Llei. Són diverses les entitats empresarials que ja estan fent els primers passos en aquest procés i que compten amb el suport dels seus associats, però es requereix el desenvolupament de la Llei per a poder portar-lo a terme.

“La creació de les EGM, però també la resta de mesures contemplades en la Llei d’Àrees Industrials és clau per a afavorir la col·laboració públic privada en la la implantació de nous serveis de valor afegit que doten d’una major competitivitat a les empreses situades en les àrees industrials de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana”,va recordar el president de FEPEVAL, Santiago Salvador. Els representants de la Federació van agrair l’atenció i el compromís de Rebeca Torró, així com el bon clima d’enteniment mutu amb què va transcórrer la reunió i es van emplaçar per a seguir en contacte en les pròxims mesos.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad