Fepeval aborda en la seua Assemblea General la necessitat d’accelerar el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials

Fepeval aborda en la seua Assemblea General la necessitat d’accelerar el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials

Compartir

Per a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, cal simplificar el procés de creació d’Entitats de Gestió i Modernització

L’Assemblea General de Fepeval va transmetre recentment al Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, la necessitat que s’avance en el desenvolupament de la Llei de Gestió, Modernització i Promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, aprovada al juny de 2018.

El president de Fepeval, Santiago Salvador, va posar l’accent en el fet que aquesta Llei és un avanç sense precedents en el conjunt de l’Estat Espanyol, ja que va ser la primera legislació autonòmica aprovada per al desenvolupament d’àrees industrials, un exemple del qual han pres nota altres comunitats autònomes. No obstant això, des de Fepeval s’incideix que “és necessari desenvolupar el reglament de la llei per a afavorir que les mesures contemplades en aquesta, puguen executar-se”. Per exemple, són diverses les àrees industrials que ja estan fent passos avant per a la seua constitució com a Entitats de Gestió i Modernització, figura clau de la Llei, que pretén fomentar la professionalització de la gestió de les àrees empresarials i el desenvolupament d’una vertadera col·laboració públic privada que fomente la posada en marxa de serveis de valor afegit en els polígons. No obstant això, des de Fepeval s’apunta que “cal que se simplifiquen determinats processos per a afavorir la consolidació d’aquest tipus de figura jurídica”.

Des de la Asamblea General de Fepeval es van rebre amb gran expectació i optimisme les paraules del conseller Climent, indicant que es preveu que la implementació de la Llei puga dur-se a terme dins del segon semestre del present any 2019.

D’altra banda, en l’Assemblea General també es van abordar qüestions com el desenvolupament de Plans de Seguretat Integral que s’estan desenvolupant en alguns municipis i que és un reivindicació de l’empresariat o el desenvolupament d’eines de gestió de les àrees industrials.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad