Sorgeix Innovapoli per a donar suport a les empreses a incorporar l’I+D+i als seus processos productius

Sorgeix Innovapoli per a donar suport a les empreses a incorporar l’I+D+i als seus processos productius

Compartir

Aquelles empreses interessades a promoure projectes d’innovació tecnològica o organitzativa així com la millora de la seua competitivitat a través de la I+D+i, ja poden formar part de Innovapoli, entitat que sorgeix des de Asivalco amb el suport de la Universitat de València. El procés d’incorporació d’empreses ja s’ha obert, i per a això n’hi ha prou amb contactar amb el departament d’administració de Asivalco, en Font del Gerro.

El projecte es dirigeix a tota mena d’empreses, siga com siga la seua activitat econòmica, siga una signatura industrial o de serveis, tinga o no experiència en innovació, i amb independència de la seua grandària. Ser membre de l’entitat no té cost per als seus associats, gràcies al finançament del projecte a través de l’Agència Valenciana de la Innovació i compta amb el suport de la Universitat de València, des del Departament de Direcció d’Empreses de la Facultat d’Economia.

Des de Innovapoli es promou l’ús i implantació d’eines i aplicacions per a impulsar la innovació i la seua gestió per les les empreses, ajudant així la transformació de l’àrea empresarial en un espai digitalment avançat i social i mediambientalment sostenible. A més, es pretén mantindre a les empreses en contacte i permanentment informades dels projectes que es desenvolupen, facilitant-los la possibilitat de conéixer i rebre suport per a implantar projectes d’I+D+i, per a la millora de la seua eficiència i competitivitat, coneixent i aprenent a gestionar aplicacions i eines per a afavorir la innovació.

A més, s’estan desenvolupant projectes d’innovació digital per a la gestió de vendes i compres. Això suposarà la creació d’un Market Place exclusiu per a les empreses que formen part de Innovapoli, eina que permeta fomentar tant les relacions de compravenda entre empreses, com per a arribar directament al consumidor final.

D’altra banda, dins de Innovapoli, es realitzaran sessions de mentoring, per a acompanyar a les empreses que facen el pas de desenvolupar projectes d’I+D+i. A més del fet de comptar amb la Universitat de València, a través de la Facultat d’Economia, es treballa en la incorporació al projecte de diferents empreses i entitats d’absoluta solvència, que puguen donar suport des de la seua experiència, com és el cas dels Instituts Tecnològics.

El gerent de l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, Joaquín Ballester, considera que “cap empresa hauria de deixar passar l’oportunitat d’incorporar-se a aquest projecte, que els permetrà millorar o fins i tot a fer un salt competitiu mitjançant la incorporació d’eines que afavorisquen la innovació en els seus processos productius”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad