Fepeval aplaudeix l’inici d’accions de formació en seguretat en polígons de Paterna i Albuixec-Massalfassar

Fepeval aplaudeix l’inici d’accions de formació en seguretat en polígons de Paterna i Albuixec-Massalfassar

Compartir

El mes vinent d’octubre s’iniciaran les accions formatives relacionades amb la implementació dels Plans de Seguretat Integral desenvolupats en quatre àrees empresarials de Paterna (Parc Tecnològic, Font del Pitxer, L’Andana i Tàctica), així com a Albuixec-Massalfassar (Polígon del Mediterrani).

Aquestes accions de formació s’estendrà des dels Directors d’Actuació davant Emergències de cada polígon empresarial, fins als responsables de seguretat de cadascuna de les empreses, passant pels responsables de comunicació i membres de vigilància privada. L’objectiu d’aquestes sessions és millorar la coordinació entre cadascuna d’aquestes figures clau davant una possible emergència, així com amb els efectius de Bombers, Policia Nacional o Policia Local.

Aquesta formació, que es desenvoluparà durant el mes vinent d’octubre, finalitzarà posteriorment amb el desenvolupament d’un simulacre d’emergència en cadascuna d’aquestes àrees empresarials, que serà d’una naturalesa diferent en cadascun d’ells, podent abastar abocaments tòxics, incendis, accident en un punt vulnerable o fins i tot un hipotètic atac terrorista.

El responsable de Seguretat de Fepeval, Antonio Molina, indica que “els plans de seguretat integral i les accions que porten implícites tenen l’objectiu de teixir protocols a l’hora d’actuar enfront de les emergències i fomentar la creació d’una cultura de la seguretat que es perpetue en el temps”.

Des de Fepeval, s’aplaudeix el desenvolupament d’aquestes actuacions, ja que es considera que “ha sigut una matèria oblidada durant molts anys i que és clau perquè estem parlant de la seguretat dels milers de treballadors que cada dia desenvolupen la seua labor en els centenars de polígons i àrees empresarials de la nostra Comunitat”, va recalcar Diego Romá, gerent de Fepeval.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad